♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ve The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1'den İlk Görseller...

2008'de uyarlanmaya başlayarak vampir fırtınasını yeniden başlatan, ergen kuşağın hit serisi Alacakaranlık, dördüncü kitabın uyarlamasıyla dönüyor. Serinin en beğenilen kitabı ve kilit olayların yaşandığı öyküsü olarak bilinen Şafak Vakti'nin ilk bölümü Kasım ayında geliyor.

Her seneye bir Alacakaranlık yaşatan ekibin bu seneki hamlesi de Şafak Vakti'nin ilk bölümü olacak. Oyuncu kadrosunun aynen korunduğu filmin yönetmeni Kinsey ve Dreamgirls'den anımsadığımız oscarlı senarist ve yönetmen Bill Condon. 

18 Kasım'da dünyayla aynı anda vizyona girecek filmin kaynak kitabının özeti ise şöyle:

Bella ve Edward evlenirler ama balayları Bella'nın hamile olduğunu farketmesiyle yarıda kesilir.Bella'nın hamileliği hızlı ilerlemektedir ve bu da onu güçsüz yapmaktadır. Bella'nın hayatını kurtarmak için Edward'ın fetüsün çıkarılması gerektiği ile ilgili ısrarına rağmen Bella gittikçe daha da çok sevdiği bebeğini yerinde tutmaya kararlıdır. Sonra , Bella kızları Renesmee'yi dünyaya getirip ölmek üzereyken Edward ona zehrini enjekte edip vampire dönüştürür. İsmi Irına olan bir vampir Renesmee'yi görür ve geçmişteki hatalardan birinin ,ölümsüz çocuk, tekrarlandığını düşünerek Volturi'lere haber verir. Cullen'lar çocuğun ölümsüz çocuklardan olmadığını doğrulamak için tanıklar toplarlar ve Volturi'yi Renesmee'nin vampirlere ve onların sırlarına karşı tehlike oluşturmayacağına dair onları ikna ederler ama huzurları kaçmıştır.

Son olarak kitabın en beğenilen diyaloglarından birini hatırlatalım...
"Sana söylemiş-," diye başladım.
"Biliyor musun 'sana söylemiştim'in bir kız kardeşi var Jacob?" diye sözümü kesti. "Adı da 'kes kesini'."

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template