♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İKSV'den Film Gibi 30 Yıl Blogu

İstanbul Film Festivali bu yıl 30. yılını kutluyor. Akbank sponsorluğunda 2-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek 30. İstanbul Film Festivali öncesinde, geçmişten günümüze tüm festival izleyicileri “Film Gibi 30 Yıl” bloğunda buluşuyor!



Akbank sponsorluğunda, 2-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Film Festivali bu yıl 30. yaşını kutluyor. Festivalin 30. yılına özel sürprizlerinden ilki, geçmişten günümüze tüm festival seyircilerini buluşturacak “Film Gibi 30 Yıl” bloğu olacak.

www.filmgibi30yil.com adresinden yayına başlayan 30. Yıl özel bloğu, festival izleyicilerinin festivalle ilgili anılarını paylaşabileceği, eski biletlerinden fotoğraflarına, broşürlerden kataloglarına birçok hatırayı sergileyebileceği, festival sayesinde edindikleri arkadaşlardan, dinleme fırsatı buldukları yönetmenlerden bahsedebilecekleri interaktif bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Blog festival seyircilerini, festival anılarını tazelemeye davet ederken, oylamalarda en beğenilen anıyı seçme ve birçok sürpriz hediye kazanma imkânı da sağlayacak. “Film Gibi 30 Yıl” blogu, İstanbul Film Festivali’nin 30. yıl heyecanını paylaşmak isteyen tüm sinemaseverleri, film gibi hatıralarını paylaşmaya davet ediyor!

İstanbul Film Festivali, 2-17 Nisan tarihlerinde İstanbullu sinemaseverleri dünya sinemasının en seçkin ve başarılı filmleriyle, özel gösterilerle, yıldız oyuncular ve usta yönetmenlerle otuzuncu kez buluşturmaya hazırlanıyor. 30. İstanbul Film Festivali programı yakında www.iksv.org/film adresi üzerinden açıklanacak.

İstanbul Film Festivali’yle ilgili anıları okumak ve paylaşmak için: www.filmgibi30yil.com

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template