♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Hisar Kısa Film Seçkisi Başvuruları Devam Ediyor


Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi tarafından gerçekleştirilen Hisar Kısa Film Seçkisi başvuruları devam ediyor.  Son başvuru tarihi 21 Ocak 2011.

2005 yılından bu yana gerçekleştirilen Hisar Kısa Film Seçkisi  yıl içerisinde Türkiye’de çekilen yüzlerce kısa filmi tarıyor, başvuruları topluyor, elemelerden geçiriyor ve jüri kararıyla seçilen 10 kısa filmi bir DVD’de toplayarak sinema okullarına, ulusal ve uluslararası yarışmalara, festivallere gönderiyor. Hisar Kısa Film Seçkisi kısa filmcilerin filmlerini ve kendilerini duyurmaları için önemli bir fırsat.

Hisar Kısa Film Seçkisi 2011 jürisi oyuncu Tülin Özen, yönetmen kardeşler Durul ve Yağmur Taylan, SİYAD Başkanı ve Sinema Eleştirmeni Murat Özer'den oluşuyor.

Seçkiye başvurmak isteyen yönetmenler 2010 yapımı kısa filmlerini başvuru formuyla birlikte Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’ne elden ya da postayla iletebilirler. Başvuru formu ve yönetmelik Mithat Alam Film Merkezi’nin web sayfasından indirilebilir. (http://www.mafm.boun.edu.tr/) 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template