♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

John Malkovich olduk…




28. İstanbul Film Festivalinin onur konuğu olarak gelen usta aktör John Malkovich, iki günlük bir fırtına estirdi…
Cuma günü geldiği İstanbul’da önce bir basın toplantısı yapan aktör, en sevdiği yazarlardan birinin Orhan Pamuk olduğunu belirterek, Kıbrıs savaşı ile ilgili bir filmde oynayacağını söyledi. Daha sonra taksim’de halkın arasına karışan oyuncu Emek sineması sokağına yürümekte de zorlandı… Gördüğü yoğun ilgiden dolayı rahatsızlık duymayan, imza dağıtan, resim çektiren oyuncu herkesin takdirini topladı.
Belalı Düğün filminin gösteriminden önce onur ödülünü alan oyuncu, yapmaktan keyif aldığı bir şey için ödül almanın büyük keyif olduğunu belirterek teşekkür etti.
Cumartesi günü Pera Müzesi salonunda bir sinema dersi vererek sinema üzerine deneyimli aktaran oyuncu, rezervasyonu kısa sürede tükenen etklinlikte de yine yoğun ilgiyle karşılandı. Rezervasyon yaptıramayan sinemaseverler için cafeden yapılan naklen yayında aynı ilgiyle karşılanınca, İstanbul’lu sinemaseverlerin iki gün boyunca John Malkovich olduğu görüldü…

Share this:

1 yorum :

  1. John malkovichi görmeye gidipte 2 gün üstüste fotoğraf makinasız olmak tam bir aptallıktı,telefonalrın kamera özelliğide kırk yılda bir işe yarayacaktı ama çalışmaması cabası...neyseki burdaki toplu resimde en önde oturan kafamı görebiliyorum.aynı kareye girebilmişim zar zor.Pek mutlu oldum teşekkürler.nede güzel iki gündü nede güzel.
    Etkinlikle alakalı elinde resimler olan lütfen bana ulaşsın.özellikle malkovichin kırmızı kafalı bir kıza sarıldığını fotoğraflayan kişiye büyük ödül.
    athenamuge@hotmail.com
    Müge

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template