♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Cenk Taner'den İkinci Solo: Yoldan Çıkmış Şarkılar

Kesmeşeker kaptanı Cenk Taner, ikinci kez solo uçuşta... Taner'in, 2001'de yayınladığı "İzin Vermedi Yalnızlık"tan 12 yıl sonra gelen "Yoldan Çıkmış Şarkılar", Ada Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı...

1990 yılında kurduğu Kesmeşeker ile bugüne kadar verdiği sayısız konser, kadrosunda zaman içinde yer almış birçok değerli müzisyen ve çıkardığı sekiz albümle yirminci yılını tamamlayan sanatçı. ikinci solo albümü "Yoldan Çıkmış Şarkılar" ile sevenleriyle buluşuyor..

Albümde yer alan 12 Şarkının sözü ve bestesi Cenk Taner’e, düzenlemeler ise Mehmet Şenol Şişli, Veysel Çolak, Anıl Çifter ve Cenk Taner'e ait. Kayıtlarda Cenk Taner’e,  Veysel Çolak (gitar,harmonium,melodika, geri vokal), Mehmet Şenol Şişli (bas gitar ve geri vokal), Gökhan Özcan ve Çağrı Büyükçoban (davul), Mert Fehmi Alatan (trompet), Cem Dinler (hammond org), Kerem Sefil (perküsyon), Ali İzzet Çalışkan ve Gülce Altunel (mızıka) Serhan Baki (tabla) eşlik etti. Kayıt ve miskleri temmuz, ağustos aylarında Anıl Çifter tarafından Jinnx Production’da gerçekleşti. Mastering ise Demirhan Baylan tarafından yapıldı.

Fotoğraflar ise Engin Güneysu imzasıyla albümdeki yerini alıyor. 

Albümde yer alan şarkılar;
1- Bir Şehre Merhaba Dedim
2- Felek Felemenk'ten Geçmiş
3- Özgür Olduğunda Marmara
4- Aklımın Sibiryası
5- Geyikli Baba Uzaylılar Şarabı
6- Herşey Siyaha Giderken
7- Öyle İnce
8- Tahta Kılıçlar
9- Hep Yarın Olsun
10- Kara Şair
11- Silah Sesinde Yunuslar
12-  Kadıköy Karabatakları


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template