♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İşte Genç Carrie Bradshaw

HBO’da altı sezon yayınlanarak efsane diziler arasında yer alan Sex and the City’nin diriltilme çalışmaları son hızla sürüyor. Dizinin öncesini anlatacak “The Carrie Diaries” için oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor.

1998-2004 yılları arasında yayınlanan dizinin kaynak alındığı Candice Bushnell'ın “The Carrie Diaries” romanında uyarlanacak dizi, Carrie Bradshaw’ın küçük bir kasaba kızından New Yok’a uzanmasını anlatacak. Aşk, seks, arkadaşlık ve aile gibi konular bu kez 1980’li yıllarda Connecticut’taki genç Bradshaw’ın sorgulamalarına tabii olacak.

The CW için hazırlanan dizinin en çok merak edilen konusu Sarah Jessica Parker ile özdeşleşen Carrie Bradshaw’ın gençliğini kimin canlandıracağı idi. Sonunda rol AnnaSophia Robb’un oldu. 1993 doğumlu genç oyuncu “Charlie and the Chocolate Factory” ile dikkat çekmiş, “Bridge to Terabithia”, “Jumper”ın ardından Sleeper ile ben artık büyüdüm demişti. Son olarak bizde gösterime girmeyen “Soul Surfer”da oynayan Robb, rolü Gossip Gril’ün Serena’sı Blake Lively’den kaptı.

Robb’un dışında kadroya katılan diğer isimlersese Stefania Owen, Katie Findlay ve Ellen Wong oldu. Wong, Carrie’nin okuldaki en iyi arkadaşı Jill’i, Findlay Carrie’nin en eski arkadaşı Maggie’yi, Owen ise Carrie’nin kardeşi Dorrit’i canlandıracak.

1990 Kanada doğumlu genç oyuncu Kate Findlay bolca dizide karşımıza çıkmış bir isim. Son olarak en akılda kalıcı rolünün The Killing’in kurbanı Rosie Larsen olduğunu belirtelim. 1985 Kanada doğumlu Ellen Wong, kadronun en tecrübeli oyuncusu olarak yer alıyor. Son olarak Combat Hospital dizisinde izlediğimiz Wong, “Scott Pilgrim vs. the World” ile tanınmıştı. 1997’li Stefania Owen ise Running Wilde dizisinde rol almış, “The Lovely Bones” ile keşfedilmişti.

The O.C., Gossip Girl başta olmak üzere birçok projeye imza atan Josh Schwartz ve Stephanie Savage ikilisinin yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu orijinal dizinin senaryosunu yazmış olan Amy Harris üstlenirken, benzer projelerde sıkça çalışan ve en son “Enlightened”ı yönetmiş olan Miguel Arteta çekecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template