♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

ABC'den Bir Masal Uyarlaması Daha: Beast

Kış sezonunun önemli dizilerinden biri olarak görülen “Once Upon a Time”ın başarısı üzerine benzer şekilde masal dünyasından evrilen bir dizi daha yolda…

ABC, 2012-2013 sezonu siparişleri arasına Güzel ve Çirkin uyarlamasını  da ekledi. Pilot bölüm siparişi ile projenin adı da belli oldu: Beast…

Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont'un, genç ve güzel bir kız ile canavara dönüşmüş bir prensi konu edinen masalı “Beauty and the Beast” yeniden tasarlanarak fantastik bir halde izleyici karşısına çıkacak.

Kanaldan yapılan açıklamaya göre dizinin hayali bir dünyada geçeceği, efsanevi ve tehlikeli hikayenin olağan dışı birlikteliğe odaklanmasını anlatacağı belirtildi. İkilinin arasındaki ilişkiyi keşfetmesini Jericho ve Human Target’a imza atan Jonathan E.Steinberg yazacak.

Masalla ilgili bir ek bilgiyi de verelim… İlk uyarlama olmadığı bilinmekte… 80’lerin sonunda Linda Hamilton’lu uyarlama The Cw tarafından ele alınmış, hatta geçtiğimiz hafta yeniden çevriminin istendiği, pilot bölüm siparişi verileceği açıklanmıştı.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template