♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yılın Son Film Festivali : Randevu İstanbul


TÜRSAK Vakfı’nın ilkini 1997 yılında gerçekleştirdiği, gerek seçtiği ana temaları, gerekse film programıyla kısa zamanda ulusal ve uluslararası alanda ilgiyle takip edilen saygın bir festival haline gelen eski adıyla “Uluslararası Sinema Tarih Buluşması” yeni adıyla Uluslararası Randevu İstanbul Film Festivali bu yıl on dördüncü yaşına ulaştı.

Bu yıl 14 - 22 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, her yıl olduğu gibi bu yıl da T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmekte olan “14. Randevu İstanbul Film Festivali” kimlik değiştirdiği ilk yılında, tematik bir festival olmaktan öteye giderek, izleyicisinden gördüğü büyük ilgiyi her geçen yıl daha da artıracak yenilikleriyle, genç takipçilerinin karşısına çıkmayı kendisine ilke edindi.

“Yılın Son Film Festivali” sloganıyla düzenlenmeye devam edecek olan festival, sinema kültürünü genç kitleye olduğu kadar, her kesime ulaştırabilmek adına gerçekleştirdiği ücretsiz gösterimlere imza atmakla beraber, Türkiye’nin ‘en düşük ücretli bilet satışı yapan film festivallerinden’ biri olma unvanını da halen koruyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template